Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

OBLIKA, KI ELEKTRIFICIRA

Oblikovalski DNK znamke ŠKODA je v konceptu VISION E jasno prepoznaven. Ostre linije, jasno izrisane oblike in kristalasti elementi se združujejo z močnimi, elektrificirajočimi potezami. VISION E je resnično utelešenje dinamičnega oblikovalskega jezika znamke ŠKODA.

POVSEM BREZ NAPOROV

Notranjost koncepta VISION E je prežeta z mističnim sijajem neštetih kristalastih poudarkov, kar odraža našo ljubezen do tradicionalnega češkega izdelovanja kristala. Posamezni vrtljivi sedeži vas lahko sprejmejo v prostorni novi svet, poln Simply Clever funkcij in udobja.

NESKONČNO ZABAVEN

Glede na vse možnosti, ki jih ponuja infotainment sistem koncepta VISION E, v tem avtomobilu nikoli ni dolgočas. Za vsakega potnika je na voljo osebni zaslon na dotik z vgrajenimi zvočniki v vsakem vzglavniku. Vgrajen prostor za telefon v vsakih vratih pa omogoča induktivno polnjenje ter dostop do v infotainment povezanih pametnih telefonov prek zaslona na dotik.

INOVATIVEN, POVEZLJIV, GENIALEN

Napredni vmesnik koncepta VISION E se razteza po celotni nadzorni plošči in ponuja interaktivnost naslednje stopnje. Zunanje kamere prinašajo izboljšano vidno polje, množica drugih senzorjev pa omogoča nenehno spremljanje in nadzor okolice. S konceptom VISION E imate nenehen in popoln nadzor.

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI

Z najsodobnejšo tehnologijo litij-ionskih baterij omogoča VISION E izjemen doseg do 500 km z enim polnjenjem. Dva električna motorja delujeta v tandemu, s čimer poganjata vsa štiri kolesa tudi po najbolj zahtevnih terenih. Uživajte v trenutnih pospeških in izjemni najvišji hitrosti, ki znaša do 180 km/h.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran