Modeli

OBLIKA, KI ELEKTRIFICIRA

Oblikovalski DNK znamke ŠKODA je v konceptu VISION E jasno prepoznaven. Ostre linije, jasno izrisane oblike in kristalasti elementi se združujejo z močnimi, elektrificirajočimi potezami. VISION E je resnično utelešenje dinamičnega oblikovalskega jezika znamke ŠKODA.

POVSEM BREZ NAPOROV

Notranjost koncepta VISION E je prežeta z mističnim sijajem neštetih kristalastih poudarkov, kar odraža našo ljubezen do tradicionalnega češkega izdelovanja kristala. Posamezni vrtljivi sedeži vas lahko sprejmejo v prostorni novi svet, poln Simply Clever funkcij in udobja.

NESKONČNO ZABAVEN

Glede na vse možnosti, ki jih ponuja infotainment sistem koncepta VISION E, v tem avtomobilu nikoli ni dolgočas. Za vsakega potnika je na voljo osebni zaslon na dotik z vgrajenimi zvočniki v vsakem vzglavniku. Vgrajen prostor za telefon v vsakih vratih pa omogoča induktivno polnjenje ter dostop do v infotainment povezanih pametnih telefonov prek zaslona na dotik.

INOVATIVEN, POVEZLJIV, GENIALEN

Napredni vmesnik koncepta VISION E se razteza po celotni nadzorni plošči in ponuja interaktivnost naslednje stopnje. Zunanje kamere prinašajo izboljšano vidno polje, množica drugih senzorjev pa omogoča nenehno spremljanje in nadzor okolice. S konceptom VISION E imate nenehen in popoln nadzor.

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI

Z najsodobnejšo tehnologijo litij-ionskih baterij omogoča VISION E izjemen doseg do 500 km z enim polnjenjem. Dva električna motorja delujeta v tandemu, s čimer poganjata vsa štiri kolesa tudi po najbolj zahtevnih terenih. Uživajte v trenutnih pospeških in izjemni najvišji hitrosti, ki znaša do 180 km/h.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran