Modeli
Meni

Enyaq

Coupé 𝗶V

E-mobilnost v najbolj elegantni obliki

Pregled modelov

Enyaq Coupé iV

Enyaq Coupé Sportline iV

Enyaq Coupé Sportline iV

Enyaq Coupé RS iV

Enyaq Coupé RS iV

Povsem nov model Škoda Enyaq Coupé iV je hkrati osupljivo eleganten in aerodinamično učinkovit.

Strešna linija v slogu kupeja, ki se spušča od B-stebrička, daje modelu Enyaq Coupé iV izjemen videz.

Kamor koli vas popelje vaš aktivni življenjski slog, vam bo Enyaq Coupé iV nudil zanesljivo podporo, ki jo pri tem potrebujete.

Videz modela Enyaq Coupé iV zaokrožuje maska Crystal Face, ki mu daje takoj prepoznaven videz.

Prostorna notranjost modela Enyaq Coupé iV temelji na eleganci in čistih oblikah.

Notranjost Lounge je ena od petih osupljivih oblikovalskih izbir, ki so na voljo za Enyaq Coupé iV.

Ker v avtomobilu ni tunelske konzole, imajo potniki zadaj dovolj prostora v vse smeri.

Prostoren prtljažnik ponuja 570 litrov prostornine oziroma do 1.610 litrov s podrtimi zadnjimi sedeži.

Čista in elegantna oblika

Povsem novi Škoda Enyaq Coupé iV, ki temelji na konceptu Vision iV, predstavljenem leta 2019, se ponaša z elegantno, brezčasno obliko s čistimi linijami, prepoznavnimi lučmi in športno silhueto coupéja.

Napredni električni SUV s karoserijskimi potezami kupeja

Prevladujoče lastnosti popolnoma električnega modela Škoda Enyaq Coupé iV so velik doseg, ničelne lokalne emisije, najsodobnejša tehnologija in dinamični užitek v vožnji.

Zračna in prostorna notranjost

Velikodušno odmerjeno notranjost modela Škoda Enyaq Coupé iV dopolnjuje panoramska streha, ki dobesedno približa nebo na doseg roke. Udobno oblikovani sedeži in številne rešitve Simply Clever naredijo vsako vožnjo za posebno poslastico.

Osupljiva tehnologija

Enyaq Coupé iV ne izstopa le zaradi svoje zasnove, ampak tudi zaradi svoje tehnične odličnosti. Toplotna črpalka pomaga povečati doseg v zimskih mesecih, DCC z izbiro načina vožnje pa zagotavlja popolno upravljanje. Bogastvo aktivnih in pasivnih varnostnih funkcij zagotavlja varnost potnikov na vsaki poti.

Najnaprednejši sistemi za pomoč voznikom

Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in spremljanje prometa.
Naj vas parkiranje ne skrbi več – zahvaljujoč vgrajenim pomočnikom za parkiranje se boste znašli tudi v najtesnejših mestih.
Vrhunski asistenčni sistemi so bili razviti z mislijo na potnike v avtomobilu in druge udeležence v prometu.
LED-osvetlitev, ki je vodilna v panogi, zagotavlja boljše delovanje, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.

Ostanite povezani tudi na poti

Z izjemo 5,3-palčnega digitalnega aktivnega informacijskega zaslona, ki prikazuje najpomembnejše informacije o vožnji, se vse odvija na osrednjem 13-palčnem zaslonu na dotik. Infotainment sistem avtomobila ponuja tudi Škoda Connect, SmartLink, Bluetooth, dostopno točko Wi-Fi in številne druge storitve.

Tehnične podrobnosti za poznavalce

Se sprašujete, kaj še zmore Enyaq Coupé iV? Preberite podrobne tehnične informacije o tem modelu.

Preveri tehnične podatke

Brezkompromisna varnost

Škoda Enyaq iV je bila na testih trčenj Euro NCAP nagrajena z najvišjo oceno 5 zvezdic.

* Razpoložljivost največje električne moči je lahko omejena. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije.

** Največja električna moč 195 kW: največja moč, ki je dosegljiva za največ 30 sekund, izračunana v skladu z UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura, stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da ima visokonapetostna baterija temperaturo med 23 °C in 50 °C in stopnjo napolnjenosti > 88 %. Predvsem odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko vodijo do zmanjšanja moči in celo do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo akumulatorja lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, raven napolnjenosti baterije pa lahko prilagaja voznik. Količina moči, ki je na voljo v danem trenutku, je prikazana na prikazovalniku moči v vozilu. Za čim bolj učinkovito vzdrževanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost baterije 80 %, če se vozilo uporablja vsak dan (in ga lahko nato napolnite do 100 %, na primer pred dolgo potjo).