Modeli
Meni

Škoda Enyaq iV – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

NOV KONCEPT, ENAKA KVALITETA

Nova zasnova oblikovanja notranjosti se opira na lastnosti, ki ste jih že navajeni. Poleg tega pa je v avtomobilu zdaj še več prostora, ki ga spremljajo še bolj pametne rešitve. Armaturna plošča je na primer oblikovana tako, da posnema pokrov motorja. Na voljo je s podobno dvignjenim odsekom, ki podpira vašo roko med upravljanjem osrednjega zaslona infotainment sistema. Samoumevni za znamko Škoda so tudi številni odlagalni prostori za vse potnike.

Škoda Enyaq iV – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

ZELENA VOŽNJA, A NE SAMO TO

Popolnoma nov Enyaq iV pazi na naravo ne samo med delovanjem brez emisij, temveč tudi z uporabo okolju prijaznih materialov v notranjosti. Pri prevlekah sedežev v barvi konjaka je na primer uporabljeno usnje, ki je barvano z oljčnimi listi. V notranjosti opreme Lodge so sedeži izdelani iz 40 % certificirane naravne volne, preostalih 60 % pa iz poliestra iz recikliranih plastenk.

Škoda Enyaq iV – izjemno prostoren, visoko kvaliteten

DOBRO PREMIŠLJEN PRTLJAŽNIK

Značilnost avtomobilov znamke Škoda je tudi to, da je njihov prtljažni prostor nad povprečjem v razredu, in to tako glede na velikost kot izdelavo in pametne rešitve. Model Enyaq iV ostaja zvest tej tradiciji, zato se lahko veselite številnih funkcij, ki vam bodo olajšale življenje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran