Modeli

Iz oči v oči z dogodivščinami

FABIA COMBI SCOUTLINE

1

Ko se asfalt spremeni v prah

Samozavest ne izvira iz nenavadnih reči. Rojeva se tedaj, ko obvladamo najbolj običajne stvari v najbolj nenavadnih okoliščinah. Ko ničemur ne pustimo, da bi stopilo na pot našega življenjskega sloga. Skočite torej v avto, ki z vami deli vašo ljubezen do dinamičnega življenja. Oborožena z zaščitnimi elementi ŠKODA Fabia Combi ScoutLine ne skriva svoje neustrašnosti. Zaščiteni sprednji in zadnji blatniki, spojlerji in pragovi varujejo pred muhavostjo matere narave in nepredvidljvostjo vsakdanjega prometa. 

2

Platišči iz lahke zlitine

Prav poseben avto potrebuje prav posebna kolesa. Zato priporočamo, da paket opreme ScoutLine združite s platišči iz lahke zlitine, ki jih najdete v ponudbi dopolnilne opreme ŠKODA. Vsa bodo poskrbela za idealno ravnovesje med kakovostjo, funkcionalnostjo in estetiko.

3

Hladilna skrinja

Osvežite se v vročih poletnih dneh. Hladilna skrinja iz ponudbe originalne dopolnilne opreme ŠKODA skrbi za to, da boste imeli v vozilu pri roki vedno hladno pijačo, sadje, prigrizke in ostalo, kar vas poživi. 

4

Okrasna folija z motivom po vaši izbiri

Bi radi vdahnili svoj slog vsakemu kotičku svojega vozila? Naj bo njegova notranjost povsem vaša s pomočjo okrasne folije, na kateri je lahko kateri koli motiv, kar se jih lahko domislite. Tako postane avto popoln odraz vašega sloga, temperamenta ali hobijev. In ko se ti spremenijo? Folijo preprosto odlepite z enim zamahom in ponovno začinite svoj avto na drugačen način!

5

Stopalke s prevleko iz nerjavnega jekla

Ne skrbite, da bi vam noga zdrsnila s stopalke, ker imate mokre čevlje. Stopalke s prevleko iz nerjavnega jekla z gumenimi vstavki preprečujejo zdrs stopala tudi pri najzahtevnejših vozniških manevrih, hkrati pa še dodatno poudarjajo lepoto notranjosti vozila.  

6

Gumijasta zaščita

Ne bomo čistili vozila namesto vas, lahko pa se po najboljših močeh potrudimo, da vam to opravilo čim bolj olajšamo. Gumijasta zaščita je brihtna rešitev, s pomočjo katere se izpostavljeni deli vašega ScoutLina ne bodo umazali ali obrabili.

7

Simply Clever

Poskočnost ali praktičnost vozila? Nobene potrebe po sklepanju kompromisov ni! V prtljažniku so namreč številne mrežice, kljukice, držala in police. Vaša športna oprema bo odslej med vožnjo pri miru. 

8

Gumijaste preproge

Ste se z otroci lovili v parku in imate zdaj blatne čevlje? Ste morda ravnokar prišli s hriba in so vaši čevlji umazani? Ne skrbite. Gumijaste preproge zagotavljajo, da je notranjost vozila varna pred umazanijo, ne glede na to, v kako ekstremnih pogojih ste se znašli, ko ste stopili iz njega.

9

Plastična zaščita prtljažnika

Ni vse, kar damo v prtljažnik, čisto in lično pakirano. Takšno je pač življenje. Toda s pomočjo plastičnega dna prtljažnika ste lahko mirni, da notranjost ne bo še dodatno umazana zaradi tovora, ki ga prevažate. Če se platično dno umaže, ga preprosto odstranite in očistite. Orignalna dopolnilna oprema ŠKODA je tu pač ravno za to - za vas.

MOTORJI

1.0 TSI Bencin

55 kW Moč
4,7 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
107 g/km Emisije CO2
175 km/h 14,9 s do 100 km/h

1.2 TSI Bencin

66 kW Moč
4,6 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
105 g/km Emisije CO2
185 km/h 11,0 s do 100 km/h

1.2 TSI Bencin

81 kW Moč
4,7 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 6-stopenjski
108 g/km Emisije CO2
199 km/h 9,6 s do 100 km/h

1.2 TSI Bencin

81 kW Moč
4,6 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 7-stopenjski
107 g/km Emisije CO2
199 km/h 9,6 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

55 kW Moč
3,4 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
89 g/km Emisije CO2
175 km/h 13,3 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

66 kW Moč
3,4 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
89 g/km Emisije CO2
184 km/h 11,3 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

77 kW Moč
3,5 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 5-stopenjski
92 g/km Emisije CO2
196 km/h 10,2 s do 100 km/h

1.4 TDI Dizel

66 kW Moč
3,6 l/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 7-stopenjski
94 g/km Emisije CO2
184 km/h 11,3 s do 100 km/h

Kolesarska kolekcija

Že 13 zaporednih let so kolesa ŠKODA sestavni del ponudbe originalne dopolnilne opreme ŠKODA. Naša povezava s češkim proizvajalcem Superior zagotavlja, da so kolesa visoke kakovosti in v skladu z najnovejšimi kolesarskimi trendi.

Naše partnerstvo je rodilo privlačna kolesa, ki jih oblikuje ŠKODA. Širok razpon koles, ki so na voljo, dopolnjujejo kolesarski dodatki ŠKODA, ki jih izdelujemo v sodelovanju s cenjenimi proizvajalci tovrstne opreme.

Vozniki ŠKODE nismo radi doma

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj