Modeli
Meni

Značilnosti udobja

PRILAGODLJiVI TEMPOMAT

Prilagodljivi tempomat (ACC) ohranja varnostno razdaljo pred spredaj vozečim vozilom pri izbrani hitrosti. Nadzira delovanje motorja in zavor, če je potrebno, samodejno pospešuje ali popušča plin. Sistem deluje s pomočjo radarskega nadzora oddaljenosti. 

Značilnosti udobja

SPREDNJA IN ZADNJA PARKIRNA TIPALA

Parkiranje z modelom Fabia Combi je zaradi izjemne okretnosti enostavno. Lahko pa vam pri parkiranju pomagajo parkirna tipala, ki so integrirana v sprednji in zadnji odbijač in nadzirajo razdaljo med avtomobilom in ovirami.

Značilnosti udobja

KAMERA ZA ZADNJI DEL S ŠOBO ZA PRANJE

Kamera je vgrajena v kljuko prtljažnih vrat in olajša orientacijo pri parkiranju. Na zaslonu infotainment sistemov Škoda se prikazuje tudi prostor za avtomobilom, hkrati pa se na njem zarišejo linije, ki prikazujejo smer premikanja avtomobila.

Značilnosti udobja

RAIN-LIGHT ASSIST

Fabia Combi je lahko opremljena s tipalom za dež, ki samodejno vključi brisalnike in nadzira hitrost njihovega delovanja. Tipalo za svetlobo samodejno vključi luči, ko raven ambientalne svetlobe pade pod določeno vrednost, na primer pri vožnji skozi predor ali ko se zmrači.

Značilnosti udobja

KESSY

Želite odpirati ali zapirati vrata ter zagnati ali ugasniti motor brez iskanja ključa? To je prikladnost sistema KESSY. Enostavno povlecite kljuko vrat in avtomobil se bo samodejno odklenil. Zaženite motor s pritiskom na stikalo, ki je na desni strani pri volanskem obroču

Značilnosti udobja

KLIMATSKA NAPRAVA CLIMATRONIC

Klimatska naprava Climatronic omogoča užitek v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Tipalo vlage zmanjšuje možnost oroševanja vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

Značilnosti udobja

HILL-HOLD CONTROL (HHC)

Sistem Hill-Hold Control (HHC) omogoča enstavno speljevanje v klanec brez skrbi, da bo avto začel lesti nazaj, in brez uporabe ročne zavore. Ko po postanku v klancu popustite zavorni pedal, HHC zadrži pritisk v zavornem sistemu za sekundo ali dve, kar je dovolj za varno speljevanje. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran