Modeli
Meni

Povezljivost

2 USB VTIČNICI ZADAJ

Dobra novica! Nič več prepirov pri uporabi USB vtičnic. Dve USB vtičnici sta na voljo potnikom na zadnjih sedežih - ob dodatni v sprednjem delu potniške kabine. To odpira novo dimenzijo koncepta stalne povezljivosti.

Povezljivost

ŠKODA Connect

Ta povsem novi povezljivostni sistem ponuja online navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora določenih funkcij avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo s ŠKODA servisnim centrom po vaši izbiri. Tudi klic v sili je del sistema ŠKODA Connect.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servisni center v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate.

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp.

Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO

Ko želite dostopati do podatkov, povezanih z vašo vožnjo oziroma nadzorovati porabo goriva ali pridobiti povzetek prevožene poti, so podatki o vožnji (Driving Data) idealna rešitev. Ta in ostale storitve so zajete v paketu ŠKODA Connect. Do the storitev lahko dostopate prek aplikacije ŠKODA Connect na vašem pametnem telefonu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran