Modeli
Meni

Simply Clever

DEŽNIK POD SEDEŽEM

Škoda Fabia Combi ima praktičen prostor za dežnik pod sovoznikovim sedežem (serijsko od nivoja opreme Ambition). Prostor za dežnik je iz vodoodpornega materiala, zato lahko vanj odložite tudi moker dežnik, ne da bi voda odtekala v notranjost avtomobila.

Simply Clever

STRGALO ZA LED Z MERILNIKOM GLOBINE PROFILA

Ko je treba očistiti zaledenelo steklo, se izkaže, kako pomemben je ta Simply Clever element. Ne bo vam treba več prebrskati celega avtomobila, ko boste iskali strgalo, ali čistiti stekla s kreditno kartico. Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja za gorivo in vas tam čaka vselej, ko ga potrebujete. Merilnik globine profila pnevmatik z oznakami za vsaka 2 milimetra je vdelan na obeh spodnjih kotih strgala. Z njim zlahka preverite stanje pnevmatik in ugotovite, kdaj je nastopil čas, ko globina profila ni več ustrezna.

Simply Clever

VARNOSTNI BREZROKAVNIK

Škoda vam ponuja cestni varnostni jopič, ki je varno pospravljen pod voznikovim sedežem in pripravljen za hiter in lahek dostop. Če se vam ponoči ali podnevi predre pnevmatika, samo sezite pod sedež in si ga nadenite.

Simply Clever

DRŽALO ZA KARTICE

Najmanjše stvari se vedno najlaže izgubijo. Na primer parkirni listki in kartice. K sreči ima Škoda preprosto in praktično rešitev. Držalo kartic Simply Clever skrbno pripne listek ali kartico ob stran vetrobranskega stekla, na mesto, ki je vselej preprosto dosegljivo vozniku. Vaše kartice bodo varne in na vidnem mestu, hkrati pa jih lahko takoj dosežete, ko je to potrebno. Prav tako bodo dobro vidni vsem tistim, ki preverjajo vašo kartico z zunanje strani avtomobila.

Simply Clever

KOŠ ZA SMETI

Jabolčne lupine, umazan papir, uporabljeni papirnati robčki? Le kam bi z vsem tem?

Otroci so strokovnjaki za "izdelavo" odpadkov na potovanjih. Prav zato je Škoda poskrbela za zelo uporabno Simply Clever rešitev: majhen koš za smeti, ki se pripne na vrata na sovoznikovi strani in ga lahko enostavno odstranite, ko je treba izprazniti vrečko. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran