Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA FABIA BLACK EDITION Povezljivost

ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE

Paket Infotainment Online ponuja široko paleto storitev, kot so prometne razmere, novice, vremenska napoved, cene goriva in prosta parkirna mesta.

ŠKODA FABIA BLACK EDITION Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink + zagotavlja elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink ™. Ne glede na to, ali želite poslušati glasbo ali prejemati navodila navigacije, se vse te informacije zrcalijo na osrednjem zaslonu infotainment sistema.

ŠKODA FABIA BLACK EDITION Povezljivost

APLIKACIJA MY ŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija, ki je na voljo za naprave z operacijskim sistemom Android in iOS. Glavna naloga te aplikacije je, da vam kot kupcu vozila ŠKODA pomaga v različnih vsakodnevnih situacijah, ki pa niso povezane le z vašim avtomobilom. Aplikacija je opremljena z interaktivnim asistentom PAUL, ki vas vodi skozi aplikacijo in pomaga pri vsakodnevnih težavah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran