Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Simply Clever

MREŽE NA PREDNJIH SEDEŽIH

Žepi za shranjevanje na bokih prednjih sedežev so zasnovani za različne potrebe potnikov, v glavnem pa za tiste kose prtljage, ki jih želijo imeti pri roki, kot je na primer telefon.

Simply Clever

MULTIMEDIJSKI NOSILEC

Ste se spraševali, kako bi lahko pametnemu telefonu, kovancem ali ključem preprečite, da bi med potjo drseli po avtomobilu? Multimedijski nosilec bo vaše pomembne malenkosti vedno obrdržal na dosegu vaših rok in pogleda.

Simply Clever

2 USB VTIČNICI ZADAJ

Dobra novica! Nič več prepirov glede USB vtičnic. FABIA COMBI MONTE CARLO jih ima dovolj. Dve USB vtičnici sta namenjeni potnikom na zadnjih sedežih, dodatna je spredaj. To daje konceptu "vedno online" novo dimenzijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran