Modeli

Prtljažnik

KOLIKO PROSTORA!

Tretja generacija modela ŠKODA FABIA COMBI je še bolj praktična in domiselno zasnovana kot prejšnje generacije. Prtljažnik je s 530 litri prostornine vodilni v segmentu, z zlaganjem naslonov pa ga je mogoče povečati na 1,395 litrov. Širina odprtine znaša 1,028 mm, vrata pa se odprejo celo do višine 1,900 mm. Pri tem je višina prtljažnega roba le 611 mm nad tlemi, kar olajša nakladanje.

Prtljažnik

ZADRŽEVALNE MREŽE

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupovanju ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Občasno potrebujete prtljažnik, ki vam omogoča, da prestavite težak tovor neposredno iz nakupovalnega vozička. Spet drugič vam je pomemben vsak centimeter v globino in širino. Prilagodljivo dno je ravno zato priročen element v modelu ŠKODA FABIA COMBI MONTE CARLO.

Prtljažnik

NOSILEC KOLES

Zakaj bi se strudili z nameščanjem in prevozom koles na strehi, če pa je v prtljažniku toliko prostora? Dve kolesi je mogoče enostavno namestiti na nosilce v prtljažniku, ko odstranite prednji kolesi. Potrebujete le sekundo ali dve, da jih spet namestite.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj