Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

Uporabnost in prilagodljvost prtljažnika modela FABIA COMBI MONTE CARLO dopolnjujeta čvrsti kljuki za obešanje prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne bi prilegala prtljažnemu dnu. Razveselili se ju boste, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali svojo športno opremo.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Občasno potrebujete prtljažnik, ki vam omogoča, da prestavite težak tovor neposredno iz nakupovalnega vozička. Spet drugič vam je pomemben vsak centimeter v globino in širino. Prilagodljivo dno je ravno zato priročen element v modelu ŠKODA FABIA COMBI MONTE CARLO.

Prtljažnik

PRILAGODLJIV PROSTOR

V prilagodljivem prostoru v prtljažniku bo vse ostalo na svojem mestu, tudi žoga - ne glede na to, kako okrogla in nemirna je. Še bolj se prilagodljiv prostor izkaže, ko v prtljažniku vozite nakupljene izdelke ter pridelke z vrta.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran