Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prostornost

NOSILEC ZA STEKLENICE V PREDALU PRED SOPOTNIKOM

Eno od domiselnih držal za steklenice je spravljeno v predalu pred sopotnikom. 

Prostornost

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Veliko opcijsko panoramsko strešno okno z zastorom spušča v kabino dovolj dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, tako da v kabino prodira ravno pravšnja količina svetlobe in toplote za prijetno bivanje.

Prostornost

NOSILEC ZA STEKLENICO V VRATIH

Drobne odpadke, kot so ovitki prigrizkov, lahko enostavno pospravite v koš za smeti, ki ga je moč namestiti v vrata, kjer je tudi nosilec za 1,5 litrsko steklenico.

Prostornost

NASLON ZA ROKE SPREDAJ

Raznovrstno drobno prtljago je mogoče skriti pred pogledi mimoidočih tudi v naslon za roke med prednjima sedežema.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran