Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

IZJEMNA PROSTORNOST

Kljub svojim kompaktnim zunanjim meram postavlja model ŠKODA FABIA COMBI MONTE CARLO nove standarde notranjega prostora. Combi ponuja največji prtljažnik v svojem segmentu in ima prostornino od 530 do največ 1395 litrov.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Občasno potrebujete prtljažnik, ki vam omogoča, da prestavite težak tovor neposredno iz nakupovalnega vozička. Spet drugič vam je pomemben vsak centimeter v globino in širino. Prilagodljivo dno je ravno zato priročen element v modelu ŠKODA FABIA COMBI MONTE CARLO.

Prtljažnik

SISTEM ZADRŽEVALNIH MREŽ

Mreže za prtljažnik so zasnovane tako, da zavarujejo predmete, ki jih prevažate, in preprečujejo, da bi med vožnjo drseli naokoli. Elastični material je bil podvržen številnim preizkusom vzdržljivosti in je zasnovan tako, da varno drži predmete, ki tehtajo do 1,5 kilograma. Mreže pripnete na pritrdilne zanke v prtljažnem prostoru.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran