Modeli

Prostornost

POČUTJE KOT DOMA

Takoj, ko sedete za volan, se boste počutili kot doma. Najprej boste zaznali skrbno in kakovostno izdelavo, ki jo odražajo materiali, uporabljeni v notranjosti. Nato boste ugotovili, da je v potniški kabini veliko prostora, čeprav sedite v relativno majhnem avtomobilu. Vse pomembno je na dosegu in na pravem mestu.

Obiščite najbližjega trgovca in se prepričajte.

Prostornost

PROSTOR ZA VSE

Štirje ali pet potnikov lahko potuje brez skrbi. FABIA ima dovolj prosotora za vse. Zunanja zadnja sedeža sta  skrbno oblikovana za udobno potovanje. Če vozite majhne otroke, so pritrditvene točke Isofix in TopTether božji dar. 

Prostornost

UŽITEK V POGLEDU V NEBO

Velika panoramska streha kot del dodatne opreme v potniško kabino prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je tonirano črno in v notranjost prodre le toliko svetlobe in toplote, kot je je potrebno za udobno potovanje.

Prostornost

NAJVEČJI PRTLJAŽNIK

Tretja generacija modela ŠKODA FABIA je bolj praktična in  dodelana kot kadarkoli doslej. Prtljažnik s 530 litri je največji v razredu in ga je z zlaganjem zadnjih sedežev mogoče povečati na 1,395 litrov. Dostopna širina znaša  1,028 mm, prtljažna vrata se odprejo do 1,900 mm in nakladalni rob je visok le 611 mm.  Vse to omogoča lažje natovarjanje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj