Modeli

Motorji

MOTORJI TSI

Motorji TSI se izkazujejo z izjemno dinamičnostjo, solidnimi zmogljivostmi in nizko porabo goriva.

Novi 1.0 TSI prisilno polnjeni trivaljniki so kljub ohranitvi osnovnih lastnosti - oznak, gibne prostornine in največjega navora - v primerjavi s predhodniki zasnovani popolnoma na novo. Serijsko so motorji opremljeni s sistemom Start/Stop in regeneracijo zavorne emergije. Motorji TSI so namenjeni voznikom, ki pričakujejo prožnost v vseh situacijah.

Motorji

MOTORJI TDI

Če letno prevozite na tisoče kilometrov in pričakujete nizko porabo goriva, so motorji TDI prava izbira za vas.

Povsem novi dizelski trivaljnik z neposrednim vbrizgom goriva  je na voljo v treh različnih zmogljvostih, s 55 kW, 66 kW in 77 kW. Pogonski stroj je opremljen  s filtrom trdih delcev, sistemom Start/Stop in rekuperacijo zavorne energije. Impresivna vlečna moč, nizka poraba goriva in odlično podvozje vas bodo navdušili in vprašali se boste, kako ste do sedaj lahko vozili brez njihi.

Motorji

MOTORJI MPI

Majhen bencinski motor je primeren predvsem za mestne vožnje, saj hitro doseže optimalno delovno temperaturo. Enostavna, lahka konstrukcija se izkaže v zanesljivosti in enostavni vožnji. 

1.0-litrski bencinski trivaljnik je na voljo v izvedbi s 55 kW in predstavlja osnovo motorne ponudbe. Opremljen je s sistemom Start/Stop in rekuperacijo zavorne energije. Motorji MPI v mestnih in primestnih okoljih dosegajo optimalno zmogljivost in porabo goriva.   

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj