Modeli

Simply Clever

DEŽNIK POD SEDEŽEM

ŠKODA FABIA ima praktičen prostor za dežnik pod sovoznikovim sedežem (serijsko od nivoja opreme Ambition). Prostor za dežnik je iz vodoodpornega materiala, zato lahko vanj odložite tudi moker dežnik, ne da bi voda odtekala v notranjost avtomobila.

Simply Clever

PRILAGODLJIV PROSTOR

V prilagodljiv prtljažni prostor boste lahko naložili karkoli, tudi žogo, ne glede na to, kakšna je. Pogosto boste ta prilagodljivi prostor lahko uporabili tudi za vaše nakupe ali pa za prevoz pridelkov z vašega vrta.

Simply Clever

DRŽALO ZA STEKLENICE V PREDALU

Eno od številnih domiselnih držal za steklenice je v predalu pred sovoznikom.

Simply Clever

VARNOSTNI BREZROKAVNIK

ŠKODA vam ponuja cestni varnostni jopič, ki je varno pospravljen pod voznikovim sedežem in pripravljen za hiter in lahek dostop. Če se vam ponoči ali podnevi predre pnevmatika, samo sezite pod sedež in si ga nadenite.

Simply Clever

KOŠ ZA SMETI

Jabolčne lupine, umazan papir, uporabljeni papirnati robčki? Le kam bi z vsem tem?!

Otroci so strokovnjaki za "pripravo" odpadkov na potovanjih. Prav zato ŠKODA ponuja zelo uporabno "Simply Clever" rešitev: majhen koš za smeti, ki se pripne na vrata na sovoznikovi strani in ga lahko enostavno odstranite, ko je treba izprazniti vrečko.

Simply Clever

STRGALO ZA LED

Pomemben Simply Clever element, ko je treba očistiti zaledenelo steklo. Zdaj vam ni treba več prebrskati vsega avtomobila, ko iščete strgalo, ali čistiti stekla s kreditno kartico. Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja goriva in vas čaka vselej, ko ga potrebujete.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj