Modeli

Značilnosti udobja

KAMERA ZA ZADNJI DEL S ŠOBO ZA PRANJE

Kamera za zadnji del avtomobila je vgrajena v kljuko prtljažnih vrat in olajša orientacijo pri parkiranju. Na zaslonu infotainment sistema se prikazuje tudi prostor za avtomobilom, hkrati pa se na njem zarišejo linije, ki prikazujejo smer premikanja avtomobila.

Značilnosti udobja

SPREDNJA IN ZADNJA PARKIRNA TIPALA

Parkiranje z modelom FABIA COMBI je enostavno zaradi izjemne okretnosti. Lahko pa vam pri parkiranju pomagajo parkirna tipala, ki so integrirana v sprednji in zadnji odbijač in nadzirajo razdaljo med avtomobilom in ovirami

Značilnosti udobja

ZASLON MAXI DOT

Osrednji zaslon Maxi DOT skrbi, da je voznik seznanjen z različnimi funkcijami potovalnega računalnika, na primer z zunanjo temperaturo, trenutnim časom in prevoženo razdaljo (dnevno, od zadnjega polnjenja goriva in skupno). Prav tako zaslon prikazuje informacije asistenčnih sistemov ali brezžično povezanega telefona.

Značilnosti udobja

NASTAVITVE AVTOMOBILA

Izbirnik "CAR" pri infotainment sistemih Swing, Bolero in Amundsen omogoča vozniku nastavitev delovanja asistenčnih sistemov ter osvetlitve in parkirnih tipal.

Značilnosti udobja

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

Prilagodljivi tempomat (ACC) ohranja varnostno razdaljo pred spredaj vozečim vozilom pri izbrani hitrosti. Nadzira delovanje motorja in zavor, če je potrebno, tudi samodejno pospešuje ali popušča plin. Sistem deluje s pomočjo radarskega nadzora oddaljenosti.

Značilnosti udobja

RAIN-LIGHT ASSIST

FABIA je lahko opremljena z dežnim  tipalom, ki samodejno vključi brisalnike in nadzira hitrost njihovega delovanja. Tipalo za svetlobo samodejno  vključi  luči, ko raven ambientalne svetlobe pade pod določeno vrednost, na primer pri vožnji skozi predor ali ko se zmrači.

Značilnosti udobja

KESSY

Želite odklepati ali zaklepati vrata ter zagnati ali izključiti motor brez iskanja ključa? To je prikladnost sistema KESSY. Enostavno povlecite kljuko vrat in avtomobil se bo samodejno odklenil. Zaženite motor s pritiskom na stikalo, ki je na desni strani pri volanskem obroču.

Značilnosti udobja

KLIMATSKA NAPRAVA CLIMATRONIC

Klimatska naprava Climatronic omogoča užitek v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Tipalo vlage zmanjšuje možnost oroševanja vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

Značilnosti udobja

HILL-HOLD CONTROL (HHC)

Sistem Hill-Hold Control (HHC) omogoča enostavno speljevanje v klanec brez skrbi, da bo avto začel lesti nazaj, in brez uporabe ročne zavore. Ko po postanku v klancu popustite zavorni pedal, HHC zadrži pritisk v zavornem sistemu za sekundo ali dve, kar je dovolj za varno speljevanje. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj