Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Veseli boste močnih kljuk na straneh prtljažnika, ki vam bodo v pomoč, ko boste prišli z nakupov ali pri prevozu športne opreme.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Občasno potrebujete prtljažnik, ki vam omogoča, da vanj prestavite težak tovor neposredno iz nakupovalnega vozička. Spet drugič potrebujete globlji prtljažnik za kaj posebej visokega ali širokega. Prilagodljivo dno je ravno zato nadvse priročen element pri modelu ŠKODA FABIA COMBI.

Prtljažnik

PRENOSNA LED SVETILKA

ŠKODA FABIA COMBI je na voljo s prenosno LED svetilko, ki je nameščena v prtljažniku.

Prtljažnik

PRILAGODLJIV PROSTOR

V prilagodljivem prostoru prtljažnika bo vse ostalo na svojem mestu, tudi žoga - ne glede kako okrogla in nemirna je. Še bolj se prilagodljiv prostor izkaže, ko v prtljažniku vozite nakupljene izdelke ali pridelke z vrta.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran