Modeli

Prtljažnik

PROSTORNOST PREMAGA VSE

Tretja generacija modela ŠKODA FABIA COMBI je bolj praktična in  dodelana kot kadarkoli doslej. Prtljažnik s 530 litri  je največji v razredu in ga je z zlaganjem zadnjih sedežev mogoče povečati na 1,395 litrov. Dostopna širina znaša 1,028 mm, prtljažna vrata se odprejo do 1,900 mm in nakladalni rob je visok le 611 mm.  Vse to omogoča lažje natovarjanje.

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Veseli boste močnih kljuk na straneh prtljažnika, ki vam bodo v pomoč, ko boste prišli z nakupov ali pri prevozu športne opreme.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Občasno potrebujete prtljažnik, ki vam omogoča, da vanj prestavite težak tovor neposredno iz nakupovalnega vozička. Spet drugič potrebujete globlji prtljažnik za kaj še posebej visokega ali širokega. Prilagodljivo dno je ravno zato nadvse priročen element pri modelu ŠKODA FABIA COMBI.

Prtljažnik

NOSILEC KOLES

Zakaj bi tratili dragoceno gorivo s prevozom koles na strehi, če pa je v prtljažniku dovolj prostora? Dve kolesi je mogoče enostavno namestiti na nosilce, ko odstranite prednji kolesi. Potrebujete le sekundo ali dve, da jih spet namestite.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj