Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Oblika

NATANČEN POGLED

Preoblikovana maska hladilnika in žarometi novega modela ŠKODA FABIA COMBI pomenita še bolj atraktiven avto, ki privlači poglede opazovalcev. Dinamično oblikovani zmogljivi LED žarometi imajo svetleče diode, namenjene dnevni osvetlitvi in osvetlitvi v ovinkih.

Oblika

IZRAZITI TRIKOTNIKI

Spodnji rob prtljažnih vrat je značilno usločen navznoter in poudarja kontrast svetlih in temnih odtenkov ter optično povečuje širino avtomobila.

Zadnja svetlobna telesa v obliki črke C uporabljajo LED tehnologijo za zavorne luči in smernike. Dodatni svetlobni varnostni element so vgrajena odsevna stekla, ki krasijo odbijač in tako je avtomobil viden tudi, ko so luči izklopljene.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran