Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

DEŽNI ASISTENT ZA LUČI

Model  FABIA MONTE CARLO je lahko opremljen tudi z dežnim senzorjem, ki samodejno aktivira in nadzoruje hitrost brisalcev. Senzor aktivira tudi luči avtomobila, takoj ko zunanja svetloba ni več dovolj močna (na primer med vožnjo po tunelu).

Elementi udobja

KLIMATSKA NAPRAVA CLIMATRONIC

Klimatska naprava Climatronic vam omogoča, da uživate v samodejno vzdrževani temperaturi avtomobila. Senzor vlage pa nadzoruje morebitno rosenje vetrobranskega stekla in povečuje udobje.

Elementi udobja

2 USB VMESNIKA ZA POTNIKE ZADAJ

Dobra novica! Nič več prepirov zaradi USB vmesnikov za potnike zadaj. FABIA MONTE CARLO jih ima dovolj. Dva USB vmesnika sta pripravljena za potnike na zadnji klopi, še eden pa je na voljo za potnika spredaj. To daje besedni zvezi "vedno na spletu" popolnoma novo dimenzijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran