Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Individualnost

VSTOPITE

Vsakič, ko odprete sprednja vrata, vas v notranjost povabijo srebrni napisi na pragovih z logotipom Monte Carlo.

Individualnost

PODROBNOSTI, KI ŠTEJEJO

Kar bi bilo marsikje resnično obrabljena fraza, je pri modelu  FABIA MONTE CARLO dejstvo. Notranjost odraža kvaliteto in natančo izdelavo v vseh pogledih. Posebno oblikovan volanski obroč je oblečen v perforirano usnje in obšit z rdečim sukancem. 

Individualnost

NE ZGOLJ ŠE ENA IGRAČA

Serijski mali usnjeni paket je sestavljen iz v usnje oblečenega volana in vrha prestavne ročice. Tu so tudi rdeči šivi. Vse to pa s karbonskimi elementi poudarja vtis unikatnosti in športno ukrojene notranjosti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran