Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Povezljivost

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, in MirrorLink™. Predvajajate glasbo, odgovarjajte na sporočila in klice, poslušajte priljubljene vsebine ali brskajte med podatki z aplikacijo ŠKODA OneApp.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Ta element povezljivosti ponuja online navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora določenih funkcij avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo s ŠKODA servisnim centrom po vaši izbiri. Tudi klic v sili je del sistema ŠKODA Connect.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servisni center v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko sistema ŠKODA Infoline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran