Modeli

Infotainment

RADIO BLUES

Čeprav je Blues vstopni model radia za model FABIA, še vedno ponuja veliko možnosti. Lahko poslušate radijske programe, glasbo iz SD kartice ali uporabljate zunanje multimedijske ali Applove naprave, za katere je na voljo priključek USB

Infotainment

RADIO SWING

Radio Swing ponuja AM/FM tuner, čitalec SD kartic, vhod Aux-In s 3.5 mm priključkom in z napravami Apple kompatibilni USB. Upravljanju z radiem je namenjen 5-palčni barvni zaslon na dotik z 400×240 točkami. Funkciji ŠKODA Surround audio system in Bluetooth sta del opcijske opreme.

Infotainment

RADIO BOLERO

V ta infotainment sistem za model FABIA je serijsko vključen napredni ŠKODA Surround audio sistem. Dodatno lahko povežete vaš telefon z brezžično povezavo Bluetooth ter berete, pišete in pošiljate tekstovna sporočila preko velikega 6.5-palčnega barvnega zaslona na dotik z resolucijo 800x480 točk in intuitivnim upravljanjem.

Infotainment

NAVIGACIJSKI SISTEM AMUNDSEN

GPS navigacijski sistem vas bo enostavno pripeljal do izbranega mesta, zahvaljujoč hitremu preračunavanju in natančni predstavitvi poti. Navigacijski sistem Amundsen upravljate preko 6,5 palčnega LCD zaslona, občutljivega na dotik, z resolucijo 800x480 točk. Infotaniment sistem ponuja tudi dostopno točko za brezžični internet, Bluetooth in zvočni sistem ŠKODA Surround.

Infotainment

ŠKODA SURROUND

Uživajte v bolj intenzivnem doživetju glasbe s sistemom ŠKODA Surround. Napredni zvočni sistem z digitalnim procesorjem, 6 zvočniki, 2 virtualnima zvočnikoma in virtulnim globokotonskim zvočnikom je do popolnosti umerjen za kabino modela FABIA.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj