Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Varnostni sistemi

ZAZNAVANJE VOZIL V MRTVEM KOTU

Sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu (Blind Spot Detect) pomaga vozniku pri varni menjavi voznih pasov z zaznavanjem vozil, ki se pojavijo v mrtvem kotu. Dva radarska senzorja, ki sta nameščena na spodnjem delu zadnjega odbijača, nadzorujeta območje za avtomobilom v razdalji do 20 metrov.

Varnostni sistemi

OPOZORILNIK ZA PREČNI PROMET

Med vzvratnim vključevanjem s parkirnega mesta na cesto opozorilnik za prečni promet zadaj (Rear Traffic Alert) zaznava vozila, ki prečijo pot s strani. Zvočni signal opozori voznika na možnost trčenja, tako da lahko pravočasno reagira. Opozorilnik za prečni promet je del opreme, skupaj z zaznavanjem vozil v mrtvem kotu.

Varnostni sistemi

SAMODEJNA VKLJUČITEV ŽAROMETOV

V modelu FABIA sistem Auto Light Assist samodejno vključi ali izključi žaromete glede na trenutno situacijo v prometu.

Asistenčni sistemi

FRONT ASSIST

Front Assist je varnostni sistem, ki opozarja na nevarnost trčenja in v primeru, ko se mu ni mogoče izogniti, aktivira zavore, da bi zmanjšal posledice. Front Assist deluje s pomočjo radarskega tipala, vgrajenega v masko hladilnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran