Modeli
Meni

Povezljivost

2 USB VTIČNICI ZADAJ

Dobra novica! Nič več prepirov pri uporabi USB vtičnic. Dve USB vtičnici sta na voljo potnikom na zadnjih sedežih - ob dodatni v sprednjem delu potniške kabine. To odpira novo dimenzijo koncepta stalne povezljivosti.

Povezljivost

ŠKODA Connect

Ponuja online navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora določenih funkcij avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo s ŠKODA servisnim partnerjem po vaši izbiri. Tudi klic v sili je del sistema ŠKODA Connect.  

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO

Ko želite dostopati do podatkov, povezanih z vašo vožnjo oziroma nadzorovati porabo goriva ali pridobiti povzetek prevožene poti, so podatki o vožnji (Driving Data) idealna rešitev. Ta in ostale storitve so zajete v paketu ŠKODA Connect. Do the storitev lahko dostopate prek aplikacije ŠKODA Connect na vašem pametnem telefonu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran