Modeli

Povezljivost

ŠKODA Connect

Ponuja online navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora določenih funkcij avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo s ŠKODA servisnim partnerjem po vaši izbiri. Tudi klic v sili je del sistema ŠKODA Connect.  

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMART LINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

Povezljivost

PROSTOROČNI NAČIN TELEFONIRANJA

Prostoročni način zagotavlja varno uporabo telefona med vožnjo. Enota Bluetooth vključuje A2DP audio streaming, ki hkrati omogoča dve simultani brezžični povezavi. Z infotainment sistemoma Bolero ali Amundsen lahko tudi berete, pišete in pošiljate besedilna sporočila (SMS) na zaslonu, občutljivem na dotik.

Povezljivost

USB TER AUX-IN

Priključka USB in Aux-In (3,5 mm vtičnik) omogočata priključitev multimedijskih in spominskih zunanjih naprav in sta standardna pri sistemih ŠKODA.

Povezljivost

SD KARTICA

Bi želeli imeti zvočno napravo vedno pri sebi, ne da bi jo videli? Infotainment radijski sistem Bolero in radijsko navigacijski sistem Amundsen omogočata predvajanje vaše priljubljene glasbe, shranjene na SD kartici. Reža za kartice SD, SDHC and SDXC je na strani predala pred sovoznikom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj