Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Premišljene podrobnosti

PREDAL ZA OČALA

Predalček za očala nad vzvratnim ogledalom lahko uporabite za shranjevanje sončnih očal ali očal za branje. V namenskem žepu so zaščitena pred poškodbami in vedno na dosegu roke.

Premišljene podrobnosti

SPREDNJE NASLONJALO ZA ROKE

Sprednje naslonjalo za roke v modelu FABIA ne ponuja samo udobne podpore, ampak je tudi praktično odlagalno mesto med sprednjima sedežema, ki je enostavno dostopno vozniku in sopotniku.

Premišljene podrobnosti

DRŽALO ZA 1.5-LITRSKE PLASTENKE V PREDNJIH VRATIH

Eno od številnih domiselnih držal za plastenke je v sprednjih vratih.

Premišljene podrobnosti

DRŽALO ZA 0.5-LITRSKE PLASTENKE V ZADNJIH VRATIH

Poleg velikega prostora za plastenke v sprednjih vratih je dodaten prostor na voljo tudi v zadnjih vratih. Ni tako velik kot v sprednjih vratih, saj imajo potniki na zadnjih sedežih običajno krajše roke, je pa kot nalašč za odlaganje plastenk, ko jih ne uporabljajo. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran