Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

Spodnji položaj prtljažne police

Ena od manj znanih rešitev Simply Clever je spodnji položaj prtljažne police. Vodoravna razdelitev prtljažnika je idealna za shranjevanje majhnih predmetov.

Prtljažnik

ODLAGANJE PRTLJAŽNE POLICE

Takrat, ko potrebujete celotno višino prtljažnika, morate seveda najprej seveda odstraniti prtljažno polico. Namesto, da bi jo pustili doma, pa jo lahko preprosto potisnete za zadnje sedeže. Polico lahko namestite ob hrbtišča sedežev in bo zasedla minimalno površino, hkrati pa bo na voljo takoj, ko jo boste spet potrebovali. 

Prtljažnik

KLJUKI V PRTLJAŽNIKU

Prilagodljivost in uporabnost prtljažnika dopolnjujeta kljuki za obešanje na obeh straneh. Namenjeni sta obešanju kosov prtljage ali nakupovalnih vrečk, ki bi bile sicer med vožnjo nestabilne ali se ne prilegajo dnu prtljažnika.

Prtljažnik

DVOSTRANSKA PRTLJAŽNA PODLOGA

Dvostranska podloga prtljažnika ima na eni strani praktično pralno površino, na drugi pa elegantno tekstilno prevleko. Podlogo enostavno obrnete na stran, ki ustreza tovoru, ki ga boste naložili.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran