Modeli

Prtljažnik

PROSTORNOST PREMAGA VSE

Tretja generacija modela ŠKODA FABIA je bolj praktična in dodelana kot kadarkoli doslej. Prtljažnik s 330 litri je največji v razredu in ga je z zlaganjem zadnjih sedežev mogoče povečati na 1,150 litrov. Dostopna širina znaša 1,098 mm, prtljažna vrata se odprejo do 1,915 mm in nakladalni rob je visok le 659 mm. Vse to omogoča lažje natovarjanje. 

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Veseli boste močnih kljuk na straneh prtljažnika, ki vam bodo v pomoč, ko boste prišli z nakupov ali pri prevozu športne opreme.

Prtljažnik

ODLAGANJE PRTLJAŽNE POLICE

Takrat, ko potrebujete celotno višino prtljažnika, morate seveda najprej seveda odstraniti prtljažno polico. Namesto, da bi jo pustili doma, pa jo lahko preprosto potisnete za zadnje sedeže. Polico lahko namestite ob hrbtišča sedežev in bo zasedla minimalno površino, hkrati pa bo na voljo takoj, ko jo boste spet potrebovali. 

Prtljažnik

NIŽJI POLOŽAJ PRTLJAŽNE POLICE

Naslednja med Simply Clever reštivami je možnost nameščanja prtljažne police v nižji položaj. Vodoravna delitev prtljažnega prostora je idealna za odlaganje številnih manjših predmetov. Polico lahko uporabite tudi kot dodatno mizo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj