Modeli
Meni

Oblika

NATANČEN POGLED

Preoblikovana maska hladilnika in žarometi novega modela ŠKODA FABIA pomenita še bolj atraktiven avto, ki privlači poglede opazovalcev. Dinamično oblikovani zmogljivi LED žarometi s prilagodljivim delovanjem imajo svetleče diode, namenjene dnevni osvetlitvi in osvetlitvi v ovinkih.

Oblika

IZRAZITI TRIKOTNIKI

Spodnji rob prtljažnih vrat je značilno usločen navznoter in poudarja kontrast svetlih in temnih odtenkov ter optično povečuje širino avtomobila.

Zadnja svetlobna telesa v obliki črke C uporabljajo LED tehnologijo za zavorne luči in smernike. Dodatni svetlobni varnostni element so vgrajena odsevna stekla, ki krasijo odbijač in tako je avtomobil viden tudi, ko so luči izklopljene.

Oblika

POSEBNA 18-PLAČNA PLATIŠČA

Pri modelu FABIA so zdaj na voljo 18-palčna aluminijasta platišča, namenjena posebej kombilimuzinski izvedbi, ki dodatno poudarjajo obliko avtomobila in ga ločujejo od ostalih. Na voljo je tudi izbor od 15- do 17-palčnih aluminijastih platišč.

Oblika

UMETNOST LASTNE IDENTITETE

Zamislite si svobodo izbire v svojih rokah: kombinirate lahko barve karoserije, strehe, ohišij bočnih ogledal, aluminijastih platišč in notranjosti. Kakšen bo videz vašega avtomobila, je tako popolnoma odvisno od vas in vaše domišljije.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran