Modeli
Meni

Prostornost

PROSTORNOST PO MERI

Izpopolnitev modela FABIA prinaša več pomembnih izboljšav v že tako prostorni in udobni notranjosti. Te vam bodo privabile nasmeh na obraz na vsaki vožnji: tu je denimo nova oblika instrumentne plošče, večja izbira dekorativnih elementov armaturne plošče, tu so prešite obloge prednjih vrat in naslonjala za komolec ter samodejni električni pomik stranskih stekel.

Prostornost

VSELEJ DOVOLJ VELIK PRTLJAŽNIK

ŠKODA FABIA s praktičnostjo in dodelanostjo ostaja v vrhu svojega razreda. Prostoren prtljažnik s 330 litri je z zlaganjem zadnjih sedežev mogoče povečati na 1,150 litrov. Dostopna širina znaša 1,098 mm, prtljažna vrata se odprejo do 1,915 mm in nakladalni rob je visok le 659 mm. Vse to omogoča lažje natovarjanje.

Prostornost

PROSTOR ZA VSE

Štirje ali pet potnikov lahko potuje brez skrbi. FABIA ima dovolj prostora za vse. Zunanja zadnja sedeža sta skrbno oblikovana za udobno potovanje. Če vozite otroke v varnostnih sedežih, so pritrditvene točke Isofix in TopTether v veliko pomoč. 

Prostornost

UŽITEK V POGLEDU V NEBO

Velika panoramska streha kot del dodatne opreme v potniško kabino prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je tonirano črno in v notranjost prodre le toliko svetlobe in toplote, kot je je potrebno za udobno potovanje.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran