Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Motorji

MOTORJI TSI

Motorji TSI se izkazujejo z izjemno dinamičnostjo, solidnimi zmogljivostmi in nizko porabo goriva.

1.0 TSI prisilno polnjeni trivaljniki so kljub temu, da ohranjajo osnovne lastnosti - oznak, gibne prosotornine in največjega navora - v primerjavi s predhodniki zasnovani popolnoma na novo. Serijsko so motorji opremljeni s sistemom Start/Stop in rekuperacijo zavorne energije. Motorji TSI so namenjeni voznikom, ki pričakujejo prožnost v vseh situacijah.

Motorji

MOTORJI MPI

Majhen bencinski motor je primeren predvsem za mestne vožnje, saj hitro doseže optimalno delovno temperaturo. Enostavna lahka konstrukcija se izkaže v zanesljivosti in enostavni vožnji.

1.0-litrski bencinski trivaljnik je na voljo v izvedbi s 44 kW in predstavlja osnovo motorne ponudbe. Opremljen je s sistemom Start/Stop in rekuperacijo zavorne energije. Motor MPI v mestnih in primestnih okoljih dosega optimalno zmogljivost in porabo goriva.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran