Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Varnost

NADGRAJENI VARNOSTNI SISTEMI

Dolgotrajna vožnja v temi na utrujajočem potovanju ali kaotičen in gost promet po mestnih ulicah: takšne vsakodnevne preizkušnje zahvaljujoč naprednim asistenčnim sistemom ne bodo več vzrok za slabo voljo. Vozniku lahko odslej pomagata sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu in samodejni vklop žarometov. Sistem deluje preko kamere, vgrajene v vzvratno ogledalo, in samodejno vključuje dolgi snop žarometov ter ponuja odličen pregled nad dogajanjem v okolici v vseh razmerah.

Varnost

FABIA S PETIMI ZVEZDICAMI

Nova ŠKODA FABIA je na testih EuroNCAP dobila najboljšo oceno pet zvezdic za štiri področja varnosti: pri zaščiti potnikov, varnosti otrok, varnostnih asistenčnih sistemih in zaščiti za pešce.

Preizkuševalci so posebej izpostavili stabilnost potniškega prostora.

Varnost

DO ŠEST VARNOSTNIH BLAZIN

Glavna naloga varnostnih blazin v sodelovanju z varnostnimi pasovi je zaščita teles potnikov pred udarci trdih delov avtomobila oziroma vsaj blaženje posledic kakršnihkoli udarcev. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran