Modeli

Simply Clever

DEŽNIK POD SEDEŽEM

ŠKODA FABIA ima praktičen prostor za dežnik pod sovoznikovim sedežem (serijsko od ravni opreme Ambition). Prostor za dežnik je iz vodoodpornega materiala, zato lahko tja odložite tudi moker dežnik, ne da bi voda odtekala v notranjost avtomobila. 

Simply Clever

PRILAGODLJIV PROSTOR

V prilagodljiv prtljažni prostor boste lahko naložili karkoli, tudi žogo, ne glede na to, kakšna je. Pogosto boste ta prilagodljivi prostor lahko uporabili tudi za vaš nakup ali za prevoz sadja in zelenjave z vašega vrta. 

Simply Clever

NOSILEC STEKLENIC V PREDALU

Eden od številnih domiselnih noslicev za steklenice je v predalu pred sovoznikom. 

Simply Clever

VARNOSTNI BREZROKAVNIK

ŠKODA vam ponuja cestni varnostni jopič, ki je varno pospravljen v prostor pod voznikovim sedežem in pripravljen za hiter in lahek dostop. Če se vam ponoči ali podnevi predre pnevmatika, samo sezite pod sedež in si ga nadenite. 

Simply Clever

KOŠ ZA SMETI

Jabolčne lupine, umazan papir, uporabljeni papirnati robčki? Le kam bi z vsem tem?

Otroci so strokovnjaki za "izdelavo" odpadkov na potovanjih. Prav zato je ŠKODA poskrbela za zelo uporabno Simply Clever rešitev: majhen koš za smeti, ki se pripne na vrata na sovoznikovi strani in ga lahko enostavno odstranite, ko je treba izprazniti vrečko. 

Simply Clever

STRGALO ZA LED

Pomemben Simply Clever element, ko je treba očistiti zaledenelo steklo! Zdaj vam ni treba več prebrskati vsega avtomobila, ko iščete strgalo, ali čistiti stekla s kreditno kartico. Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja goriva in vas čaka vselej, ko ga potrebujete. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj