Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Ko veste, kaj vam ustreza

NOVI KAMIQ

Škoda Kamiq bo v prodaji od decembra 2019.

 

Dvodelni polni LED žarometi z dodatnimi elementi prispevajo k drzni podobi sprednjega dela.

Dinamične bočne linije z značilnim ŠKODA podpisom oblikujejo značilen stranski videz.

Osupljiv videz zadnjega dela dopolnjujejo polne LED zadnje luči.

Notranjost ponuja potnikom prijeten ambient in veliko udobja.

ŠKODA KAMIQ

1

VZEMITE GA ZA SVOJEGA

KAMIQ je urbani križanec s prednostmi športnega terenca in z značilnim oblikovalskim jezikom znamke ŠKODA, ki se zrcali v dinamičnih linijah in jasnih robovih. Je prava izbira za vse tiste, ki sami ustvarjajo trende, namesto da bi jim sledili.

ŠKODA KAMIQ

2

NOTRANJA SAMOZAVEST

Moč in hrabrost se od znotraj vselej širita navzven. To velja tudi za KAMIQ z njegovo kombinacijo čustveno oblikovanih elementov notranjosti in zunanjosti. Popolno in atraktivno notranjo ergonomijo odlikujejo najboljši materiali.

ŠKODA KAMIQ

3

ZA URBANO ŽIVLJENJE

Vsakodnevno življenje v mestu in okolici lahko predstavlja precejšen izziv. Za premagovanje vsakdanjih tegob v urbani džungli ima KAMIQ najboljšo opremo.

ŠKODA KAMIQ

4

VARNO ZAVETJE

Kot pri vseh avtomobilih znamke ŠKODA je varnost na prvem mestu tudi pri modelu KAMIQ. Varnostni paket vsebuje do devet varnostnih zračnih blazin, vključno s kolensko, in širok nabor asistenčnih sistemov, kot sta Side Assist in Crew Protect Assist.

ŠKODA KAMIQ

5

REŠITVE NA DOSEGU ROK

Edinstvene Simply Clever lastnosti so zaščitni znak znamke ŠKODA. Te napredne rešitve lajšajo vsakdanje življenje in so skrite v vsakem kotičku modela KAMIQ. Odkrijte jih sami.

ŠKODA KAMIQ

6

ŠPORTNA VOŽNJA S PRITISKOM STIKALA

Ker je ŠKODA KAMIQ zasnovan na najnovejši modularni platformi, je avtomobil polno opremljen z napredno tehnologijo. Tisti, ki jih zanima bolj dinamična vožnja, boste na primer veseli športne nastavitve podvozja (Sport Chassis Control) s sistemom nastavitve blažilnikov.

Poiščite pravega zase!

Uporabite drsnike in se poigrajte z vizualizatorjem spodaj. Obrnite perspektivo, spreminjajte barve in zamenjajte platišča. Vam je všeč, kar vidite?

POVEZOVALNO SREDIŠČE

Poenostavite si življenje z novo generacijo povezljivosti, ki vključuje vgrajeno eSIM kartico in brezžično povezavo z vašim pametnim telefonom preko sistema SmartLink+.

Dimenzije

GREMO! Sprostite se. KAMIQ se prilagaja najbolj tesnim parkirnim mestom, pri tem pa ne sklepa kompromisov pri prostornosti potniške kabine in prtljažnika.

Podrobnosti