Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA KAMIQ Oblika

POGLED Z VRHA

Ker je KAMIQ križanec, ponuja najboljše, kar premorejo športni terenci kompaktnega razreda, ki so prirejeni osvajanju mestnih ulic. Večja oddaljenost od tal pomeni boljši pregled na okolico med vožnjo in manevriranjem. Vse to dopolnjuje še robustna oblika zunanjosti z zaščitnimi elementi na odbijačih in pragovih.

ŠKODA KAMIQ Oblika

POLNI LED ŽAROMETI Z DINAMIČNIMA SMERNIKOMA

Sprednji del modela KAMIQ je lahko opremljen z deljenimi polnimi LED žarometi z izrazito obliko. Zgornji del sestavljajo štirje sklopi za dnevne luči, ki se podvajajo z dinamičnimi smerniki. Spodnji del je namenjen zasenčenemu in dolgemu svetlobnemu snopu žarometov, pri straneh pa sta svetili za ovinek in meglenki. Inovativni žarometi nosijo svetlobni podpis znamke ŠKODA in oblikujejo edinstven videz sprednjega dela.

ŠKODA KAMIQ Oblika

POLNE LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIM SMERNIKOM

Vodoravno oblikovane polne LED zadnje luči vključujejo dinamična smernika, ki se stopenjsko vklapljata od sredine proti zunanjosti. Močne LED zadnje luči sijejo v temo z značilnim svetlobnim podpisom znamke ŠKODA v obliki črke C. Z odzivnostjo povečujejo raven varnosti. Elegantne podrobnosti zaznamujejo kristalaste strukture.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran