Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Povezljivost

NAJSODOBNJEŠI INFOZABAVNI SISTEMI

Izberite enega od treh najsodobnejših multimedijskih sistemov z zasloni velikosti od 6.5 do 9.2 palcev. Vrhunski sistem Amundsen vselej vključuje aktivni informacijski zaslon, 3D navigacijo, ŠKODA Connect, upravljanje s kretnjami, besedilno sporočanje, dodatni možnosti pa sta Wi-Fi dostopna točka ali 405 W zvočni sistem ŠKODA Sound System.

Povezljivost

SPLETNE STORITVE ŠKODA CONNECT

Nova generacija storitev ŠKODA Connect online ponuja spletno navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo z izbranim ŠKODA servisnim centrom. Tu je seveda še opcija eKlic, ki v primeru nezgode samodejno kontaktira reševalne službe.

Povezljivost

SPLETNA INFOZABAVNOST

Storitve spletne multimedije vam bodo vselej pomagale doseči vaš cilj na udoben in varen način. Preko tega paketa storitev prejema sistem prometne informacije v realnem času, posodobitve zemljevidov, vremenska poročila, cene goriva in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Prav tako ponuja številne ostale funkcije.

Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO: ZAKLEPANJE & ODKLEPANJE

To je funkcija sistema ŠKODA Connect, ki predstavlja popolnoma nov način nadzora vašega avtomobila s povezavo prek pametnega telefona. Tako lahko na primer zaklepate in odklepate vozilo ne glede na to, kje se nahajate. To je še posebej praktično, če ste pozabili zakleniti avtomobil ali želite komu na daljavo omogočiti vstop.

Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO: POLOŽAJ PARKIRANJA

Samo brez panike, tudi če ne veste, kje na velikem parkirišču ali v neznanem mestu ste pustili vaš avtomobil. Funkcija položaja parkiranja vam bo pomagala. Vozilo po vsakem postanku oddaja svoj položaj in enostavno ga lahko preverite na zaslonu pametnega telefona ali pametne ure. Funkcija je vključena v storitve dostopa na daljavo.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT APP

Z namestitvijo spremljajoče aplikacije ŠKODA Connect App na svoj pametni telefon ali pametno uro, lahko s funkcijo dostopa na daljavo preverite, ali so denimo stekla vašega avtomobila zaprta in kakšna je količina goriva. V arhivu podatkov o vožnji si lahko ogledate število prevoženih kilometrov ali preverite hitrost vožnje.

Povezljivost

VROČA STIKALA

Izbiri nekaterih ŠKODA Connect storitev so namenjena stikala v strešnem modulu. Na sredini je rdeče stikalo za eKlic, ki takoj vzpostavi zvezo s klicnim centrom 112, če ste udeleženi ali ste priča resnejši prometni nesreči. Sredinsko stikalo je namenjeno klicu servisnega centra, če pride do okvare. Stikalo na levi strani lahko uporabite, če želite s Škodo povezane dodatne informacije.

Povezljivost

BREZŽIČNI SMARTLINK+

Brezžični SmartLink+ omogoča brezžično povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko aplikacij Apple CarPlay in Android Auto MirrorLink™. S pomočjo aplikacije ŠKODA OneApp uporabljajte navigacijski sistem, predvajajte glasbo in upravljajte besedilna sporočila, telefonske klice ali preverjajte podrobne podatke o avtomobilu.

Povezljivost

VTIČNICE USB-C

KAMIQ je v sprednjem delu serijsko opremljen z dvema sodobnima osvetljenima vtičnicama USB-C za prenos podatkov in polnjenje naprav. Dve dodatni vtičnici sta lahko opcijsko namenjeni potnikom na zadnjih sedežih za polnjenje njihovih naprav.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran