Modeli
Meni

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Novo doživetje

Če sedete za volan modela Kamiq Monte Carlo, boste pojem užitka v vožnji doživeli v povsem novi luči. Primite za večfunkcijski športni volanski obroč in bodite na tekočem z dogajanjem v vozilu in na cesti z opcijskim prilagodljivim aktivnim informacijskim zaslonom s športno grafiko. Dekor Carbon s kromiranim vročim žigosanjem (na sliki) ali dekor Black Dot z rdečim vročim žigosanjem in ambientalno osvetlitvijo v beli ali rdeči barvi prispevata k dinamičnemu videzu notranjosti.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Digitalna instrumentna plošča

Odličen pregled nad informacijami o vožnji ponuja digitalna instrumentna plošča oziroma t.i. virtualni kokpit z všečnim 10,25-palčnim digitalnim zaslonom, ki omogoča izbiro med petimi postavitvami, vključno s športnim videzom. Digitalna instrumentna plošča prikazuje podatke o vozilu in vožnji, o radijskih  postajah, aktivne asistenčne sisteme in navigacijske informacije.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Športna sedeža

Da bi bila vozniška izkušnja s tem dinamičnim modelom popolna, je notranjost opremljena s primernimi športnimi sedeži. Robustni in udobni športni sedeži se ponašajo z videzom, značilnim za modele Monte Carlo, in z bočno oporo, s katero vas bodo objeli na vsakem koraku.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Plošče iz nerjavnega jekla na pragovih

Vtisnjene plošče iz nerjavnega jekla in napisom Kamiq na pragovih vrat še dodatno oplemenitijo notranjost modela Kamiq Monte Carlo in hkrati zaščitijo pragove na vratih.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Panoramsko strešno okno

Veliko panoramsko strešno okno s senčnikom prinaša v notranjost obilo dnevne svetlobe. Steklo je obarvano črno, tako da v vozilo prodira le toliko svetlobe in toplote, kolikor je za vas še prijetno. Steklena streha ima električno izvlečni senčnik, ki se - inovativno - odpira od zadaj naprej, s tem pa nudi potnikom zadaj povečan prostor za glavo in impresiven pogled.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Vse za udobje

Zaradi številnih elementov udobja je vožnja v modelu Kamiq Monte Carlo še posebej prijetna. Model je serijsko opremljen s klimatsko napravo, medtem ko opcijska dvopodročna klimatska naprava s senzorjem vlažnosti zagotavlja popolno temperaturo ves čas vožnje. Poleg ogrevanega voznikovega in sovoznikovega sedeža lahko ogrevate tudi zadnje sedeže, razen sredinskega.

Škoda Kamiq Monte Carlo Notranjost

Družinsko prostorna notranjost

V notranjosti boste našli veliko prostora za prijetno vožnjo celotne družine. Praktični prtljažni prostor, ki je pravilno oglato oblikovan ter opremljen s številnimi pritrdilnimi točkami in kavlji, ponuja zajetnih 400 litrov prostornine. Ko se zadnja hrbtna naslonjala v razmerju 60/40 zložita navzdol, se prostornina prtljažnika poveča na 1395 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran