Modeli
Meni

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Najsodobnješi infozabavni sistemi

Izberite enega od treh najsodobnejših multimedijskih sistemov z zasloni velikosti od 6.5 do 9.2 palcev. Vrhunski sistem Amundsen vselej vključuje aktivni informacijski zaslon, 3D navigacijo, Škoda Connect, upravljanje s kretnjami, besedilno sporočanje, dodatni možnosti pa sta Wi-Fi dostopna točka ali 405 W zvočni sistem Škoda Sound System.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Trgovina

Če se odločite za infotainment sistem Amundsen, bo v vašem sistemu na voljo tudi trgovina, v kateri boste lahko enostavno in priročno dopolnili svoje podatkovne pakete, razširili spletne storitve Škoda Connect in naložili aplikacije, katerih razpon se bo postopoma širil. Vse to lahko uporabite, ne da bi morali zapustiti svoj avto.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Spletne storitve Škoda Connect

Nova generacija storitev Škoda Connect online ponuja spletno navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora avtomobila na daljavo s pametnim telefonom in povezavo z izbranim Škoda servisnim centrom.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Spletna infozabavnost

Storitve spletne multimedije vam bodo vselej pomagale doseči vaš cilj na udoben in varen način. Preko tega paketa storitev prejema sistem prometne informacije v realnem času, posodobitve zemljevidov, vremenska poročila, cene goriva in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Prav tako ponuja številne ostale funkcije.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Dostop na daljavo: zaklepanje & odklepanje

To je funkcija sistema Škoda Connect, ki predstavlja popolnoma nov način nadzora vašega avtomobila s povezavo prek pametnega telefona. Tako lahko na primer zaklepate in odklepate vozilo ne glede na to, kje se nahajate. To je še posebej praktično, če ste pozabili zakleniti avtomobil ali želite komu na daljavo omogočiti vstop.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Dostop na daljavo: položaj parkiranja

Samo brez panike, tudi če ne veste, kje na velikem parkirišču ali v neznanem mestu ste pustili vaš avtomobil. Funkcija položaja parkiranja vam bo pomagala. Vozilo po vsakem postanku oddaja svoj položaj in enostavno ga lahko preverite na zaslonu pametnega telefona ali pametne ure. Funkcija je vključena v storitve dostopa na daljavo.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Škoda Connect App

Z namestitvijo spremljajoče aplikacije Škoda Connect App na svoj pametni telefon ali pametno uro, lahko s funkcijo dostopa na daljavo preverite, ali so denimo stekla vašega avtomobila zaprta in kakšna je količina goriva. V arhivu podatkov o vožnji si lahko ogledate število prevoženih kilometrov ali preverite hitrost vožnje.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Vroča stikala

Izbiri nekaterih Škoda Connect storitev so namenjena stikala v strešnem modulu. Na sredini je rdeče stikalo za eKlic+, ki takoj vzpostavi zvezo s klicnim centrom 112, če ste udeleženi ali ste priča resnejši prometni nesreči. Sredinsko stikalo je namenjeno klicu servisnega centra, če pride do okvare. Stikalo na levi strani lahko uporabite, če želite z znamko Škoda povezane dodatne informacije.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Brezžični SmartLink

Brezžični SmartLink omogoča brezžično povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko aplikacij Apple CarPlay in Android Auto. S pomočjo aplikacije Škoda OneApp uporabljajte navigacijski sistem, predvajajte glasbo in upravljajte besedilna sporočila, telefonske klice ali preverjajte podrobne podatke o avtomobilu.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Telefonski predal z indukcijskim polnjenjem

Predal za shranjevanje mobilnega telefona na osrednji konzoli omogoča klice, tudi če je signal šibek. Omogoča pa tudi indukcijsko polnjenje vašega pametnega telefona z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Škoda Kamiq Monte Carlo Povezljivost

Do 5 vmesnikov USB-C

Kamiq Monte Carlo je spredaj serijsko opremljena z dvema sodobnima osvetljenima USB-C vmesnikoma za prenos podatkov in polnjenje. Mogoče je dodati še tri - enega pri vzvratnem ogledalu, s katerim lahko polnite kamero, in dva za polnjenje naprav potnikov na zadnji klopi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran