Modeli
Meni

Pametno zasnovan prtljažnik

PRILAGODLJIVO DVOJNO DNO PRTLJAŽNIKA

Prilagodljivo dvojno dno prtljažnika ima dva različna položaja in vam omogoča, da prtljažnik razdelite. Preprosto izvlecite nakladalno dno in ga postavite v spodnji položaj. Sistem zagotavlja udoben prostor za shranjevanje.

Pametno zasnovan prtljažnik

SISTEM ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč pametno zasnovanemu sistemu mrežic, kavljev in polic v prtljažniku ni treba iskati kompromisa med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežice s pritrdilnimi kavlji preprečujejo premikanje manjših predmetov. Veseli jih boste, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Pametno zasnovan prtljažnik

PRITRDILNIKI ZA PRTLJAGO

Predmete je mogoče pritrditi v prtljažnik z uporabo pritrdilnih elementov. Zgolj potisnite svoje škatle in nakupovalne vrečke med pritrdilne elemente in te ne bodo več drsele naokoli. Pritrdilne elemente lahko odložite in shranite pod prtljažnikom.

Pametno zasnovan prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

Za prilagodljivost in uporabnost prtljažnika v modelu KAMIQ MONTE CARLO imata zasluge tudi dve močni kljuki na obeh straneh. Zasnovani sta za obešanje predmetov oziroma prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne bi prilegala obliki prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran