Modeli
Meni

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

VIDEZ, KI POUDARJA MOČ

Eleganten in samozavesten videz modela KAMIQ SCOUTLINE zaokrožajo sprednji odbijač s srebrno zaščitno ploščo, LED žarometi za kratek in doli svetlobni snop, luči za osvetljevanje robov in dnevne luči.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

ČUDOVIT V VSAKEM VREMENU

V dežju ali soncu - KAMIQ SCOUTLINE bo vedno pritegnil pozornost. Avtomobil je zaščiten z mat črnimi robustnimi obrobami blatnikov in s plastičnimi podaljški pragov. Srebrne strešne letve, bočna ogledala in kromirane obloge stranskih stekel poudarjajo njegov svojstven slog. Značka SCOUTLINE krasi blatnike. 17-palčna aluminijasta platišča Braga so serijska, 18-palčna platišča Crater so doplačljiva, oba vrsti pa sta na voljo v loščenem antracitnem odtenku.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

ROBUSTEN ZADNJI DEL

Ime ŠKODA je ponosno izpisano na prtljažnih vratih, kar je postala tipična značilnost vseh modelov te znamke. Zadnji odbijač s srebrnim difuzorjem še poudarja robustni videz modela KAMIQ SCOUTLINE. Full LED zadnje zadnje luči z dinamičnimi zadnjimi smerniki, ki se postopoma vklapljajo od sredine proti robu vozila, so del serijske opreme različice SCOUTLINE.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran