Modeli
Meni

Škoda Kamiq Notranjost

Oblika sledi funkciji

Notranjost modela Škoda Kamiq sledi zunanji zasnovi. V prostorni notranjosti prevladuje elegantna instrumentna plošča s površinami iz mehke pene in prostostoječ zaslon, obkrožen z okrasnim oblogami. Pregovorno dodelana ergnomija znamke Škoda ostaja seveda izrazita tudi tukaj.

Škoda Kamiq Notranjost

Vaš stil, vaš Kamiq

Še ena od prednosti notranjosti modela Kamiq: poleg čustveno izrazitega oblikovanja in visoko kakovostnih materialov so velike tudi možnosti individualizacije. Izbirate lahk med več barvami sedežnih prevlek in okrasnih oblog, dopolnjenih z vročim žigosanjem.

Škoda Kamiq Notranjost

Ambientalna osvetlitev

Ambientalna osvetlitev je na voljo v treh odtenkih - v belem, redečem in bakrenem (na sliki) - in ustvarja občutek prijetne domačnosti. Poleg instrumentne plošče osvetljuje predel nog in druge dele notranjosti.

Škoda Kamiq Notranjost

Virtualni kokpit

Virtualni kokpit z 10.25-palčnim privlačnim digitalnim zaslonom omogoča odličen pregled nad instrumenti, ki so lahko prikazani v petih oblikah, vključno z možnostjo Sport. Virtualni kokpit prikazuje podatke o avtomobilu in vožnji, radijskih postajah, aktivnih asistenčnih sistemih in navigaciji.

Škoda Kamiq Notranjost

Dinamični paket

Imate raje športni slog? Potem izberite paket Dynamic, ki je za doplačilo na voljo pri paketih opreme Ambition in Style. Tako boste svojemu vozilu dodali elegantno športno notranjost. Paket vključuje športne sedeže v kombinaciji blaga in tkanine Suedia, športni usnjeni večfunkcijski volanski obroč, prevleke za stopalke iz nerjavečega jekla, črn strop, poseben okrasni vzorec in - v paketu Ambition - tudi ambientalno osvetlitev.

Škoda Kamiq Notranjost

Zlaganje naslona sovoznikovega sedeža

Naslonjalo sovoznikovega sedeža lahko poljubno opremite s funkcijo zlaganja, tako da lahko v notranjost vozila naložite predmete, dolge do 2410 mm.

Škoda Kamiq Notranjost

Družinsko velika notranjost

V notranjosti boste našli veliko prostora za prijetno potovanje celotne družine. Poleg udobnih sedežev imate na razpolago 73 mm za kolena. S kar 1,003 mm prostora za glavo nad zadnjimi sedeži bodo otroci in odrasli udobno sedeli zadaj tudi na daljših potovanjih. Praktični prtljažni prostor, ki je pravilnih oblik in s številnimi pritrdilnimi točkami in kavlji, ponuja izdatnih 400 litrov prostornine. Ko se zadnja hrbtna naslonjala zložita navzdol v razmerju 60/40, se prostornina prtljažnika poveča na 1395 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran