Modeli
Meni

Škoda Kamiq Oblika

Pogled od zgoraj

Ker je Kamiq križanec, ponuja najboljše, kar premorejo športni terenci kompaktnega razreda, ki so narejeni za osvajanje mestnih ulic. Večja oddaljenost od tal pomeni boljši pregled nad okolico med vožnjo in manevriranjem. Vse to dopolnjuje še robustna oblika zunanjosti z zaščitnimi elementi na odbijačih in pragovih.

Škoda Kamiq Oblika

Pripravljeni na urbano džunglo

Pomembne lastnosti zunanjosti, zaradi katerih deluje Kamiq tako močan in robusten, so sprednji spojler, zadnji difuzor in dodatni pokrovi pragov (samo pri opremskem paketu Style). Pri opremi Active so na voljo v črno zrnati različici. Paketa opreme Ambition in Style (vključno s pokrovi pragov) so na voljo v platinasto sivi barvi, medtem ko je zrnato črna na voljo kot opcija.

Škoda Kamiq Oblika

Full LED žarometi z dinamičnimi smerniki spredaj

Kamiq je na voljo s standardnimi LED žarometi, ki vključujejo diode za kratek in dolg svetlobni snop, pozicijsko luč in dnevne luči. Prednji del je po izbiri lahko opremljen z deljenimi LED žarometi. Zgornji del je sestavljen iz štirih "kamnov" za dnevne luči, ki se podvojijo v spektakularne dinamične sprednje smernike. Spodnji del skriva kratek in dolg svetlobni snop, stransko luč za osvetljevanje zavoja in meglenko.

Škoda Kamiq Oblika

Full LED zadnje luči z aktivnimi smerniki

Kamiq je standardno opremljen z LED zadnjimi lučmi, na katerih so diode za zavorne in zadnje luči ter meglenke. Opcijske zadnje LED luči vsebujejo dinamične zadnje smernike, ki se od sredine do roba postopoma vklapljajo. Zmogljive zadnje LED luči svetijo v temi s podpisom znamke Škoda v obliki črke C. Zahvaljujoč svoji odzivnosti pozitivno vplivajo na varnost. Elegantne podrobnosti vključujejo kristalaste strukture ob strani in napis "Škoda Crystal Lighting ", vpisan v zadnje luči.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran