Modeli
Meni

Škoda Kamiq Udobje

Ogrevani elementi notranjosti

O vašem udobju razmišljamo skozi vse leto. V zimskem času je nujno ogrevano vetrobransko steklo. Čiščenje zaledenelega stekla tako ni več vaša prva jutranja skrb. Toda če morate zunaj vseeno v mrazu ostati dlje časa, bodo za toploto hitro poskrbeli ogrevan volanski obroč in ogrevani prednji in zadnji sedeži.

Škoda Kamiq Udobje

Električno nastavljiv vozniški sedež

Električno nastavljiv vozniški sedež je namenjen zagotavljanju popolnega udobja za volanom. Z natančnim prilagajanjem sedeža boste hitro in brez napora našli idealen položaj za vožnjo.

Škoda Kamiq Udobje

Dvopodročna klimatska naprava

Klimatska naprava Climatronic vam omogoča, da v avtomobilu uživate v udobju samodejno vzdrževane temperature. Climatronic ima dve coni, tako da si lahko voznik in sopotnik nastavita vsak svojo temperaturo. Senzor vlažnosti zmanjšuje rošenje vetrobranskega stekla in povečuje udobje.

Škoda Kamiq Udobje

Panoramska steklena streha

Veliko opcijsko panoramsko strešno okno s senčnikom prinaša v notranjost obilo dnevne svetlobe. Steklo je obarvano črno. Steklena streha ima električno pomičen senčnik, ki se - inovativno - odpira od zadaj naprej, s tem pa nudi potnikom na zadnji klopi več prostora za glavo in impresiven razgled.

Škoda Kamiq Udobje

Škoda zvočni sistem

Sistema Bolero in Amundsen je mogoče dopolniti s 405 W hi-fi avdio sistemom in 10 zvočniki, vključno s nizkotonskim zvočnikom. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Škoda, govorjena beseda, klasika in rock). Zvok je mogoče prilagoditi tako, da ustreza vsem potnikom v avtomobilu (načini all, front in driver).

Škoda Kamiq Udobje

Kessy

Za odklepanje in zaklepanje avtomobila vam ni treba več držati ključa. Krmilna enota KESSY (brezkontaktno odklepanje, zagon in zaklepanje avtomobila) prepozna ključ in vozilo se samodejno odklene, ko se voznik dotakne ročaja vrat ali vrat prtljažnika. Motor je mogoče zagnati s pritiskom na gumb.

Škoda Kamiq Udobje

Senzor za dež in vklop žarometov

Kamiq je lahko opremljen s senzorjem za dež za samodejno aktiviranje in nadzor hitrosti brisalcev. Senzor svetlobe pa vklopi luči avtomobila samodejno, ko intenzivnost zunanje svetlobe pade pod določeno vrednost (na primer med vožnjo skozi predor ali v mraku).

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran