Modeli
Meni

Škoda Kamiq Varnost

5 zvezdic Euro NCAP

Škoda Kamiq je prejel vseh 5 zvezdic na preizkusih Euro NCAP. To potrjuje, da Kamiq zagotavlja optimalno zaščito za voznika in potnike.

V kategoriji zaščite odraslih potnikov je Kamiq osvojil 96 % vseh možnih točk, kar je ena najboljših ocen v zgodovini testiranj Euro NCAP. Vseh 6 točk so mu podelili tudi za zaščito kolesarjev, kar je zasluga sistema Front Assist s predvidevalno zaščito pešcev in kolesarjev.

Škoda Kamiq Varnost

9 varnostnih zračnih blazin

Škoda Kamiq zagotavlja visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi blazinami in proaktivnim sistemom zaščite potnikov Crew Protect Assist.

Škoda Kamiq Varnost

eCall+ - Klic v sili

Kamiq ima vgrajen sistem eCall+, ki v primeru nesreče sporoča informacije, kot so lokacija in status avtomobila. Lahko ga kadar koli tudi ročno aktivirate s stikalom v strešnem modulu.

Škoda Kamiq Varnost

Sistemi pomoči vozniku

Kompaktni model Kamiq, zgrajen na najnovejši platformi, ponuja številne napredne sisteme za pomoč vozniku, ki so bili prej rezervirani za vozila višjega cenovnega razreda. Vozniku pomagajo paziti na varnost v mestnem prometu in na dolgih avtocestih odsekih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran