Modeli
Meni

Škoda Kamiq Tehnologija

Športna nastavitev podvozja

Če imate radi dinamično vožnjo, je športna nastavitev podvozja kot nalašč za vas. Ta nastavitev zniža podvozje za 10 mm in omogoča načina prilagoditve delovanja blažilnikov Normal in Sport. Dinamični vozni režim Sport zagotavlja športnejšo vozno izkušnjo in bolj intenzivno povezavo s cesto. Sistem se navezuje na izbirnik voznega načina Driving Mode Select.

Škoda Kamiq Tehnologija

Izberite način vožnje (Driving Mode Select)

Izbira načina vožnje omogoča nastavitev parametrov in obnašanja avtomobila glede na vaše potrebe in razpoloženje. Izbirate lahko med štirimi načini, Normal, Sport, Eco in Individual, ki prilagodijo nastavitve motorja, DSG menjalnika, blaženja, servo krmiljenje, klimatske naprave itd.

Škoda Kamiq Tehnologija

Močni in ekonomični motorji

Škoda Kamiq je na voljo z široko izbiro bencinskih in dizelskih motorjev. Vsi imajo neposreden vbrizg ter turbopolnilnik in seveda ustrezajo najnovejšim emisijskim standardom. Vrhunski motor 1.5 TSI zmore 110 kW in doseže največji navor 250 Nm.

Škoda Kamiq Tehnologija

Menjalnik DSG

Gre za samodejni menjalnik, sestavljen iz dveh neodvisnih menjalnikov in sklopke. Njegove glavne prednosti vključujejo možnost tekočega in izredno hitrega prestavljanja, pri tem pa ohranjajo nizko porabo goriva.

Škoda Kamiq Tehnologija

NajboljšI inženiring

Model Kamiq je zasnovan na najsodobnejši platformi MQB. Tako ga odlikujejo napredna zasnova, najnovejši pogonski sklopi in številni napredni sistemi za pomoč vozniku, ki so sicer običajni pri večjih modelih. Uporaba jekel visoke natezne čvrstosti tudi znatno zmanjšuje težo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran