Modeli
Meni

ŠKODA

KAROQ SCOUT

Pripravljen na pustolovščine
Pogon 4x4, odlični motorji in robusten videz.
Path
Path

Modela KAROQ trenutno ni mogoče naročiti, saj prihaja novejši, osvežen model. Zalogo takoj dobavljivih vozil lahko preverite s klikom na povezavo spodaj.

Pregled modelov

KAROQ

KAROQ

KAROQ SCOUT

KAROQ SPORTLINE

KAROQ SPORTLINE

FINANCIRANJE

Pri nakupu vozil znamke ŠKODA lahko izkoristite ŠKODA BON, ki vam prinaša 1000 evrov dodatnega popusta! Pogoj za to je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem kasko zavarovanju preko Porsche Finance Group Slovenia. Na povezavah spodaj lahko dobite več informacij o financiranju ter s pomočjo informativnega izračuna preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo. 

VSELEJ S ŠTIRIKOLESNIM POGONOM

Inteligentni štirikolesni pogonski sistem deluje popolnoma samodejno. V osnovi je pogon speljan na prednji kolesi, po potrebi pa se nezaznavno vključita še zadnji kolesi.Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi z nalogo izboljšanja oprijema in zagotavljanja stabilnosti vozila.

STIKALO OFF-ROAD

Stikalo Off-Road prilagodi delovanje vseh asistenčnih sistemov za vožnjo po brezpotjih. Ko je vključeno, se stopalka za plin odziva manj občutljivo in funkcija Auto Hold pomaga avtomobilu, da se izvleče iz zapletenih situacij. Siatem Hill Descent Assist z natančnim doziranjem zavorne moči ohranja konstantno hitrost med spuščanjem po strmih pobočjih.

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Opcijski dinamični nadzor podvozja (DCC) in izbira voznega programa ustvarjata vtis, kot da imate tri avtomobile. S prisitkom na stikalo lahko spremenite KAROQ SCOUT iz udobne limuzine v zmogljivega terenca ali v gospodarja zavitih podeželskih cest.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravo stikalo.
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Inovativni sistemi za vaše varno potovanje.

BODITE NA SPLETU TUDI MED POTJO

Nova generacija infotainment sistemov z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi povezava za naprave potnikov.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalogi ŠKODA Karoq SCOUT

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ SCOUT in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAROQ je ocenjen z najvišjo oceno 5 zvezdic na preizkusnem trčenju Euro NCAP.

Ula Furlan se je zaljubila vanj - odkrijte, zakaj. Mi smo v njegov prtljažnik spravili ogromno bidonov in hokejskih pakov - oglejte si, koliko. In kako se KAROQ razume s kolesi in kolesarji? Naravnost odlično! 

Kliknite in preverite!

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali   Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani