Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Enostavno parkiranje

PARKIRNI POMOČNIK

Parkirni pomočnik s pomočjo parkirnih tipal za nadzor razdalje samodejno parkira ali odparkira vozilo na vzdolžnih ali čelnih parkirnih mestih.

Enostavno parkiranje

OPOZARJANJE NA PREČNI PROMET ZADAJ (REAR TRAFFIC ALERT)

Pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta ta sistem zaznava vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal opozori voznika na možnost naleta. Kritična stran je prikazana najprej z rumenim, potem pa še z rdečim poljem na osrednjem zaslonu. Sistem lahko tudi sam sproži zavore, če je to potrebno.

Enostavno parkiranje

KAMERA ZADAJ + PARKIRNI SISTEM

Parkirni sistem z ultrazvočnimi tipali v sprednjem in zadnjem odbijaču med parkiranjem zaznava morebitne ovire na površini.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran