Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Sistem povezljivosti ponuja navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora izbranih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona in povezavo z izbranim servisnim partnerjem ŠKODA. E-klic v sili je vključen v sistem.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij prek sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+ z vključenimi aplikacijami Apple CarPlay, Android Auto ali MirrorLink® omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom.

Povezljivost

2 USB VTIČNICI SPREDAJ

Možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi napravami in spominskimi mediji (USB ključki) preko USB vtičnic je tu vselej na voljo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran