Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Ta povsem nov sistem povezljivosti ponuja navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora izbranih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona in povezavo z izbranim servisnim partnerjem ŠKODA. E-klic v sili je vključen v sistem.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij prek sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+ z vključenimi aplikacijami Apple CarPlay, Android Auto ter MirrorLink® omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom. Sistem deluje preko Wi-Fi povezave ali USB kabla in pošilja izbrane podatke vozila v priključeno napravo. Vsebuje tudi funkcijo SmartGate, ki omogoča povezavo s pametnim telefonom in mu telemetrično posreduje do 40 parametrov o vozilu v aplikacijo ŠKODA OneApp.

Povezljivost

2 USB VTIČNICI SPREDAJ

Možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi napravami in spominskimi mediji (USB ključki) preko USB vtičnic je tu vselej na voljo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran