Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna zunanjost

VIRTUALNO PEDALO

ŠKODA KAROQ ima prtljažna vrata, ki se lahko odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb z vozniškega sedeža, z gumbom na daljinskem uprvaljalniku na kontaktnem ključu ali z gumbom na prtljažnih vratih. Avtomobil je lahko opremljen tudi z virtualnim pedalom, ki omogoča odpiranje ali zapiranje prtljažnih vrat.

Pametna zunanjost

ZLOŽLJIVA VLEČNA KLJUKA

Zložljiva vlečna kljuka, ki je del dodatne opreme, je izjemno praktična. Kljuka z integrirano vtičnico se sprosti s pritiskom na gumb v prtljažniku.

Pametna zunanjost

STRGALO ZA LED Z MERILNIKOM PROFILA

Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja za gorivo in vas tam čaka vselej, ko ga potrebujete. Merilnik globine profila pnevmatik z oznakami za vsaka 2 milimetra je vdelan na obeh spodnjih kotih strgala. Z njim zlahka preverite stanje pnevmatik in ugotovite, kdaj je nastopil čas, ko globina profila ni več ustrezna.

Pametna zunanjost

DEŽNIK

ŠKODA KAROQ ima proctor, namenjen shranjevanju dežnika, pod sopotnikovim sedežem.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran