Modeli
Meni

Elementi udobja

KESSY

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja se opravi s pritiskom stikala.

Elementi udobja

AMBIENTALNA OSVETLITEV

KAROQ SCOUT je serijsko opremljen z učinkovito LED ambientalno osvetlitvijo. Glede na način osvetlive ponuja notranjost posebno vzdušje z izbiro do 10 različnih barvnih tonov.

Elementi udobja

PANORAMSKA STREHA

Velika panoramska streha, ki je del dodatne opreme, v notranjost prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je tonirano črno, tako da v vozilo prodira ustrezna količina svetlobe in toplote za udobno vožnjo.

Elementi udobja

OGREVANO VETROBRANSKO STEKLO

Ogrevano vetrobransko steklo bo najbolj prišlo prav voznikom, ki pogosto parkirajo zunaj. Vetrobransko steklo segrevajo tanke žičke, ki so enakomerno razporejene po celotni površini vetrobranskega stekla, da zagotovijo kar se da učinkovito segrevanje celotne površine. Zmrzal lahko potem na ustrezno ogretem steklu enostavno odstranite kar z brisalci.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran