Modeli
Meni

ŠKODA

KAROQ SPORTLINE

Športni duh
Športno poudarjena oblika in vozna dinamika.
Path
Path

Modela KAROQ trenutno ni mogoče naročiti, saj prihaja novejši, osvežen model. Zalogo takoj dobavljivih vozil lahko preverite s klikom na povezavo spodaj.

Pregled modelov

KAROQ

KAROQ

KAROQ SCOUT

KAROQ SCOUT

KAROQ SPORTLINE

FINANCIRANJE

Pri nakupu vozil znamke ŠKODA lahko izkoristite ŠKODA BON, ki vam prinaša 1000 evrov dodatnega popusta! Pogoj za to je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem kasko zavarovanju preko Porsche Finance Group Slovenia. Na povezavah spodaj lahko dobite več informacij o financiranju ter s pomočjo informativnega izračuna preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo. 

ŠTIRIKOLESNI POGON

KAROQ SPORTLINE je lahko opremljen s 4x4 pogonom. Inteligentni štirikolesni pogonski sistem deluje povsem samodejno. Nadzorna enota neprestano izračunava optimalno porazdelitev navora na obe osi z nalogo izboljšanja oprijema in zagotavljanja stabilnosti vozila. 

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Dinamični nadzor podvozja (DCC) in izbira voznega programa omogočata prilagoditev vozila v skladu z vašimi željami. S pritiskom na stikalo lahko spremenite KAROQ SPORTLINE iz udobne kočije v gospodarja športnih stez.

SAMODEJNI MENJALNIK DSG

KAROQ SPORTLINE je lahko opremljen s 7-stopenjskim samodejnim DSG menjalnikom. Izbirate lahko med običajnim in športnim načinom (S) prestavljanja, ki izstisne iz vašega vozila KAROQ SPORTLINE največ, kar zmore, in vam omogoča pospeške, kot da ste se znašli na najboljšem štartnem mestu.

ZVOČNI SISTEM CANTON

Črna notranjost skupaj z dodatki v videzu karbona in rdečo ambientalno osvetlitvijo ustvarja uglajeno in športno vzdušje, ki ga lahko spremlja še ustrezna akustika. Opcijski zvočni sistem Canton s skupno izhodno močjo 550 W deluje preko desetih visokozmogljivih zvočnikov: osem jih je v vratih, eden na sredini armaturne plošče, v prtljažniku pa se nahaja ojačevalnik nizkih tonov.

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Inovativni sistemi za vaše varno potovanje
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Parkiranje nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravo stikalo.
Od SUV modela pričakujete, da bo to zmogljiv avtomobil. Upravičeno.

BODITE NA SPLETU TUDI MED POTJO

Nova generacija infotainment sistemov z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi povezava za naprave potnikov.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalogi ŠKODA Karoq Sportline

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ SPORTLINE in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAROQ je ocenjen z najvišjo oceno 5 zvezdic na preizkusnem trčenju Euro NCAP.

Ula Furlan se je zaljubila vanj - odkrijte, zakaj. Mi smo v njegov prtljažnik spravili ogromno bidonov in hokejskih pakov - oglejte si, koliko. In kako se KAROQ razume s kolesi in kolesarji? Naravnost odlično! 

Kliknite in preverite!

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali   Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani