Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Enostavno parkiranje

PARK ASSIST

Park Assist polavtomatsko vodi avto na prečna in vzporedna parkirna mesta (glede na smer vožnje) ter avto void tudi iz njih. Sistem pomaga vozniku s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volanskega obroča, da parkira avtomobil znotraj oznak, voznik mora samo nadzorovati plin in zvaoro.

Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Ponuja vam udobje in orientacijo med postopkom parkiranja. Za pogled nazaj uporablja lečo kamere, ki je nameščena na ročaju zadnjih vrat. Dogajanje za avtomobilom sistem projecira na osrednjim zaslonom kjer prikazuje in označuje tudi linijo vožnje.

Enostavno parkiranje

PARK DISTANCE CONTROL

Sistem opozarja na potencialno nevarnost trka z ovirami med parkiranjem s prtikazom podatkov oddaljenosti senzorjev, voznih parametrov in kota volana.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran